Tendințele în modă vin și pleacă, iar dulapul de haine devine din ce în ce mai plin de haine colorate, modele extravagante sau materiale speciale. Chiar dacă pot fi foarte rezistente, viața hainelor trendy nu durează mai mult de un sezon de cele mai multe ori. De aceea avem nevoie de piese clasice, mereu la modă, care ne oferă libertatea de a le încorpora cu succes în orice ținută, indiferent dacă este alături de alte piese timeless sau de unele trendy. Uite câteva dintre piesele clasice pe care oricine trebuie să le aibă în garderobă:

1. Mica rochiță neagră

De când a fost introdusă de Coco Chanel, micuța rochie neagră este o piesă must-have pentru toate femeile. Dacă vei alege o croiala clasică, frumusețea acesteia va rezistă în față anilor și a numeroaselor tendințe. De asemenea, clasica rochie neagră poate fi purtată atât ziua, cât și seara, în funcție de cum este accesorizată.

2. Cămașa albă

O cămașă albă perfectă pentru silueta și stilul tău te va ajută să completezi multe ținute atunci când ești în întârziere. Arată perfect cu blugi, fuste sau pantaloni office, de aceea camașa albă poate fi purtată cam la orice ținută.

3. Perechea perfectă de jeanși

Perfecți pentru ținutele casual, o pereche de blugi care să îți vină perfect se vor potrivi cu orice bluză, cămașă sau tricou din garderoba ta. Dacă vrei o pereche de jeanși care să nu se demodeze, alege o pereche fără tăieturi și într-o culoare clasică închisă.

4. Sacoul negru

Chiar dacă sacourile colorate te vor atrage mai tare, un sacou negru, cu o silueta simplă, îți va oferi posibilitatea de a fi asortat la orice ținută, indiferent dacă este casual, office sau de seară.

5. Un trench

Popular datorită casei de modă Burberry, pardesiul bej este perfect pentru toamnă și chiar și primăvară. Asortându-se la orice, trenchul va fi pentru mult timp o piesă clasică.