Pentru multe dintre noi, nevoia de a ne îmbrăca confortabil și potrivit temperaturilor scăzute este mult mai importantă decât a fi trendy. Însă, în această iarnă, multe trenduri pot fi incluse cu succes în ținute.

De asemenea, în acest sezon avem numeroase oportunități de a ne juca cu texturi, precum tweed, piele sau materiale lucioase, și modele, precum animal print sau carouri.

Uite care sunt 10 tendințe populare în această iarnă:

1. Animal print

Deja prezent în toate magazinele de câteva luni, animal print-ul revine mai puternic ca oricând. Toate alternativele sunt în trend, precum cel de zebră, tigru sau ghepard, însă cel mai popular dintre acestea este cel de leopard.

Recomandat este să incluzi o piesă cu animal print într-o ținută clasică și neutră. În funcție de stilul tău, aceasta poate fi o bluză sau un pulover, o pereche de pantaloni sau chiar o haină de blană falsă.


2. Tweed

Tweed-ul este din nou în tendințe, atât pentru pardesie, cât și pentru costumele care aduc aminte de cele Chanel. Optează pentru un sacou de tweed pentru a-ți completa ținutele de birou sau un palton de tweed pentru sesiunile de shopping.


3. Mătase

Mătasea este un material clasic pentru o garderobă feminină, însă în acest sezon este indispensabil. Indiferent dacă optezi pentru o rochie de mătase pentru o întâlnire romantică sau pentru o cămașă de mătase pentru zilele de muncă, acest material luxurios este ideal pentru orice femeie.

Dacă vrei un look mai diferit, optează pentru o bluză de mătase înflorată, pe care să o combini cu o pereche de pantaloni de piele și o haină de blană.


4. Geci pufoase

Gecile pufoase sunt un must-have pentru sezonul de iarnă. Spre bucuria oricărei iubitoare de confort și căldură, acestea sunt nelipsite în orice iarnă din magazine sau reviste.

Dacă ești nesigură de acest trend, optează pentru o geacă într-o culoare neutră și lasă volumul să fie elementul extra. Însă, dacă ești mai îndrăzneață, poți opta pentru o culori vibrante precum roșu, albastru sau mov.


5. Carouri

Carourile sunt unele dintre cele mai clasice modele, însă în această toamnă devin mai îndrăznețe. Optează pentru pantaloni sau fuste cu un model în carouri cât mai evident sau colorat. Pentru ținute mai subtile, optează pentru carouri într-o paletă mai închisă de culori.


6. Haine lucioase

Materialele lucioase sunt în vogă de câteva sezoane, iar cu cât este piesa mai bold, cu atât mai bine. Poți opta pentru o pereche de pantaloni lucioși pentru o ținută mai potrivită de zi sau pentru un palton sau o rochie din acest material.


7. Pielea

Dacă materialele lucioase sunt prea mult pentru tine, poți opta pentru piele. Indiferent dacă este naturală sau falsă, pielea este în tendință. Stiliști recomandă în special rochiile din piele. Așă că dacă nu știi ce să porți la petrecerile de sărbători, poți opta pentru o asemenea rochie.


8. Cape

Oferă ținutelor tale un fler dramatic cu ajutorul unei cape. Indiferent de material, culoare sau modele, capele sunt în tendințe. Pentru a scoate din anonimat o ținută clasică, adaugă o capă și o vei transforma în ceva special.


9. Argintiu

Pentru mult timp, argintiul a fost o culoare dificilă pentru multe femei. Însă, în această iarnă marele case de modă te provoacă să încerci să încorporezi nuanțe metalice de argintiu în garderoba ta. Poți opta pentru o rochie argintie pentru petrecerile de sărbători.


10. Fuste plisate

De câțiva ani, fustele pliate fascinează toată lumea modei, fiind nelipsite din magazine și din garderobele fashionistelor. Ignoră-le pe cele vaporoase de vară și optează pentru fuste plisate din materiale mai grele. Acest trend poate fi încorporat extrem de ușor, atât pentru birou, cât și pentru ieșirile în oraș.

Sursă foto: Vogue